BALIKESİR / GÖNEN - Gönen Anadolu Lisesi

Mrt

"Okul Tanıtım Günleri" kapsamında ilçemiz Altıeylül Ortaokulu 8. sınıf öğrencileri okulumuzu ziyaret ettiler. Rehber öğretmenimiz Seval ATALAY ve öğrencilerimiz tarafından okulumuzun tanıtımı yapıldı. Bu nazik ziyaret için Altıeylül Ortaokulu idareci, öğretmen ve öğrencilerine çok teşekkür ederiz.

Mrt

Bakanlığımızın yürütmüş olduğu Liselerde Bilim Uygulamaları çerçevesinde Balıkesir Üniversitesi Necatibey Eğitim Fakültesi Psikolojik Rehberlik ve Danışmanlık Anabilim Dalı öğretim üyesi Doç. Dr. Fahri SEZER tarafından okulumuz Gönen Anadolu Lisesi öğrencileri ile Ömer Seyfettin Fen Lisesi 9. sınıf öğrencilerine yönelik "Telefon Bağımlılığı ve Teknoloji" konulu seminer verilmiştir. Seminere ilçe kaymakamımız Sn. Dr. Arslan YURT, ilçe Millî Eğitim Müdürümüz Sn. Sezai TURNA ve İlçe Millî Eğitim Şube Müdürümüz Sn. Yasin İlker YILDIZ katılmıştır. Seminerde göstermiş olduğu etkili anlatım ve performansından dolayı Sn. Doç. Dr. Fahri SEZER'e çok teşekkür ederiz.

Mrt

Öğrencilerimizle hafta sonu ‘Çanakkale Şehitliği’ni ziyaret ettik. Öğrenciler hem müzeyi hem de şehitliği gezerek milli bilinci perçinleyen bir geziyi anılarına ekledi.

Mrt

"Okul Tanıtım Günleri" kapsamında ilçemiz Atatürk Ortaokulu 8. sınıf öğrencileri okulumuzu ziyaret ettiler. Rehber öğretmenimiz Seval ATALAY ve öğrencilerimiz tarafından okulumuzun tanıtımı yapıldı. Bu nazik ziyaret için Atatürk Ortaokulu idareci, öğretmen ve öğrencilerine çok teşekkür ederiz.

Mrt

Gönen ilçe Sağlık Müdürlüğünde görevli Dr. Dilşah GÜNEY ve Diyetisyen Fatma HAN AVCU tarafından öğrencilerimize "Diyabet ve Sağlıklı Beslenme" hakkında bilgi verildi. Kendilerine teşekkür eder, görevlerinde kolaylıklar dileriz.

Mrt

Sivil Savunma Haftası nedeniyle Gönen Artemea Doğal Afetler Arama Kurtarma ve İlkyardım Derneği(GADAK) tarafından öğrencilerimize "Deprem Öncesi, Deprem Sırası ve Deprem Sonrası Temel Afet Bilinci Eğitimi" verilmiştir. Sonrasında Okul Tahliye Tatbikatı yapılmış ve Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Gönen İtfaiyesi tarafından yangın söndürme eğitimi verilmiştir. Eğitimleri veren GADAK ekibine ve Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Gönen İtfaiyesi'ne çok teşekkür ederiz.

Mrt

Gönen Belediyemizin Park ve Bahçeler Birimine bağlı ekipler tarafından okulumuzun bahçesindeki otlar biçildi, ağaçlar budandı ve detaylı temizlik çalışmaları yapıldı. Gönen Belediye Başkanımız Sn. İbrahim PALAZ başta olmak üzere Başkan Yardımcısı Sn. Mehmet YILMAN, Park ve Bahçe İşleri sorumlusu Sn. Ahmet ŞENEL ve ekibine çok teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuzz Gönen Anadolu Lisesi tarafından 29/09/2023 tarihinde düzenlenen İzmir Teknofest gezisi yapıldı 75 öğrencimizin katıldığı eğlenceli olan gezimiz ile teknolojinin üst noktası olan milli araç gereçlerimizi tanıma fırsatı buldular. Emeği geçen öğretmen ve idarecilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Okulumuza yeni gelen 9. sınıf öğrencilerimizin velileri ile tanışmak amacıyla 02.10.2023 pazartesi saat 10.30'da Okul kütüphanemizde Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu tarafından Kahve İçme etkinliği gerçekleştirilmiştir.

Okul İdaresi ,Okul Aile Birliği ve veliler arasında fikir alışverişinde bulunulmuştur.Yapılacaklar hakkında bilgilendirme yapılmış, istek ve öneriler alınmıştır.

Etkinliğe katılan 9. sınıf velilerimize teşekkür ederiz.

Gönen Anadolu Lisesi Akademik Proje Okulu tanıtım videosu sizlerle.

1994 yılından beri Balıkesir ili Gönen ilçesinin en başarılı okulu olarak eğitim hayatına devam eden kurumumuz 2021-2022 Eğitim - Öğretim yılından itibaren sınavla öğrenci kabul eden Akademik Proje Okulu olarak Gönen'in Yıldızlarını geleceğe hazırlamaya devam edecektir.

Gönen Anadolu Lisesi Akademik Proje Okulu tanıtım videosu sizlerle.

Kas

Okulumuz Rehber Öğretmeni Seval Atalay tarafından 2023-YKS sınavında öğrencilerin başarılı olmasını sağlamak için gerekliliklerden bahsetti. Öğrencilerin motivasyonunu ve başarısını arttırmak için akademik desteğin gerek öğretmenler gerekse idare tarafından verildiği vurgulandı.

Kas

2022-2023 eğitim öğretim yılı BİGEP kapsamında yapılan 1. deneme sınavında Gönen'de okulumuz öğrencilerinden Serra UYAR 1. Erdem ATICI 2. ve Didem Dağlı 3. olmuştur. Öğrencilerimiz Gönen Kaymakamımız Sn. Dr. Arslan YURT İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz ve okulumuz tarafından ödüllendirilmiştir. Öğrencilerimizi ve velilerini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.