BALIKESİR / GÖNEN - Gönen Anadolu Lisesi

Sayın Velimiz ;

2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı

2.Dönem Genel Veli Toplantısı 28/Nisan/2024 Pazar günü saat 11.00 de Okulumuzda yapılacaktır.

Geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimizin Eğitim ve Öğretim durumları hakkında bilgi sahibi olmak ve veli-okul-öğrenci birlikteliğini güçlendirerek hedeflediğimiz başarıya ulaşmak için toplantıya katılımınızı önemle rica eder ;

Saygılar sunarız.             Ahmet DOLAN - Okul Müdürü

BALIKESİR İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

VELİ AKADEMİSİ

"DİJİTAL BAĞIMLILIK, SOSYAL MEDYA VE BİLİNÇLİ TEKNOLOJİ KULLANIMI" SEMİNERİ

25 NİSAN 2024 PERŞEMBE SAAT 13.00 'DA

GÖNEN ANADOLU LİSESİ KONFERANS SALONUNDA

TÜM VELİLERİMİZİN TEŞRİFLERİNDEN ONUR DUYARIZ.

Mrt

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 2. Dönem 1.Sınavlarında tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

Şbt

05 Şubat 2024 Tarihinden İtibaren Uygulanacak Ders Programları güncellenmiş olup öğrencilerimize başarılar dileriz.

Sayın Velimiz ;

2023-20224 Eğitim ve Öğretim Yılı 2. Genel Veli Toplantısı 26/Kasım /2023 Pazar günü saat 11.00 de Okulumuzda yapılacaktır.

Saygılar sunarız.

Ahmet DLAN

Ekm

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. DÖNEM ORTAK YAZILI SINAVLARIMIZDA TÜM ÖĞRENİLERİMİZE BAŞARILAR DİLERİZ.

Ekm

09 Ekim 2023 Tarihinden İtibaren Uygulanacak Ders Programları güncellenmiş olup öğrencilerimize başarılar dileriz.

Eyl

18 Eylül 2023 Tarihinden İtibaren Uygulanacak Ders Programları güncellenmiş olup öğrencilerimize başarılar dileriz.